РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Срібні прикраси з натуральним камінням - запорука фінансового успіху

Срібні прикраси з натуральним камінням - запорука фінансового успіху

Автор: viktoriaКатегория: Статьи и новости магазинаДата создания: 2018-06-17Просмотры: 5510Комментарии: 0

   Натуральне каміння завжди мало вплив на багато аспектів життя. Одним з них є фінансовий успіх. Усі бажають жити у достатку, та не всі знають, що прикраси з дорогоцінним камінням можуть допомогти в цьому.

Срібні прикраси з натуральнім камінням - запорука фінансового успіху.

   За допомогою срібних прикрас з натуральним камінням можна не лише додати яскравості своєму образу, а й покращити фінансове положення. Лідерами в цій справі є топаз, смарагд, аметист та сапфір. Вони дарують своєму власнику енергію грошей, удачі та процвітання. Розглянемо кожен з них.

Срібні прикраси з топазом


 Топаз
  Він є одним з найбільш популярних видів дорогоцінного каміння. Широка палітра кольорів та насиченість завжди притягували погляди людей. До срібних прикрас з топазом відносяться сережки, підвіски, браслети, каблучки й так далі. Тобто, вибір є достатньо різноманітним. Але топаз характеризується не лише своєю красою, а й здатністю притягувати гроші. Люди, які носять таку прикрасу, зазвичай відчувають прилив сил, енергії та бажання до діяльності. Найбільш вдалим є для Скорпіонів, Близнюків та Раків.

 

        

 

Срібні прикраси із смарагдом


  Смарагд
  Срібні вироби з цим каменем с давніх часів вважалися привілеєм найвищих верств населення. Безцінні колекції прикрас зі смарагдом мали іранські шахи та руські царі. Дуже любили прикрашати себе смарагдами єгипетські царі, про що свідчать знахідки в їх гробницях. Цікаво, що саме смарагд був найулюбленішим самоцвітом найвідомішої єгипетської цариці Клеопатри. Тому, безсумнівно, і в наш час, срібні прикраси зі смарагдом здатні притягнути удачу, визнання та фінансовий потік.     Молодим дівчатам краще обрати витончену прикрасу з маленьким каменем, яка підкреслить їх природну красу. Це може бути підвіска, кулон, каблучка або сережки.  Дорослим жінкам, які вже досягли певного статусу, необхідно обирати масивні з вставкою великого смарагду.  Найкраще пасує Терезам, Левам та Водоліям.

 

   

Срібні прикраси з аметистом


  Аметист
  Прикраси з аметистом напрочуд популярні, завдяки його незвичайній красі, різноманіттю відтінків та енергетичним властивостям. Саме в сріблі аметист проявляє усю свою силу.

  Найкраще обирати каблучку зі вставкою цього каменя. Він сприяє успішним діловим контактам та проведенню бізнес-зустрічей. Завдяки цьому, здіймаючи фінансове положення господаря вгору. Але, необхідно зазначити, що аметист допомагає лише щедрим та щирим людям. Стосовно знаків зодіаку, цей камінь пасує Овнам, Козерогам та Рибам. 

 

    

Срібні прикраси з сапфіром


  Сапфір
  Цей дорогоцінний камінь дивовижної краси зачаровує своїм глибоким та насиченим кольором. Дорогоцінні сині камені прикрашали царські символи влади. Ювелірні прикраси з сапфіром завжди цінувалися королівськими та імператорськими особами.   Сапфір у сріблі приносить успіх, допомагає бути рішучим та наділяє багатством.

 Синій сапфір акумулює фінансові потоки, об'єднує усі грошові надходженні, допомагає накопичувати фінанси. 

  Жовті, рожеві, оранжеві сапфіри допомагають тим, хто займається власною справою. Ці талісмани допоможуть зробити бізнес прибутковим назавжди.

Прикраси з сапфірами можна вдягати усім Знакам Зодіаку, а перш за все їх слід обирати Дівам, Стрільцям та Тільцям.

      
   Нехай Ваші срібні прикраси принесуть Вам не тільки красу, а й багатство!