РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Дорогоцінне каміння що лікує. 5 каменів для здоров'я та захисту

Дорогоцінне каміння що лікує. 5 каменів для здоров'я та захисту

Автор: viktoriaКатегория: Статьи и новости магазинаДата создания: 2018-06-21Просмотры: 4669Комментарии: 0
  1. Дорогоцінне каміння лікує хвороби
  2. ТОП 5 каменів для здоров'я та захисту

5 каменів для здоров'я та довголіття

Мінерали, що здатні лікувати


   Мінерали - чудовий спосіб покращити свій добробут і вплинути на власне довголіття. Вони мають не лише магічний вигляд, а й здатність позитивно впливати на життя людини, що науково доведено. Звичайно, важко посперечатися із тим, що природа-мати завжди знайде спосіб допомогти людині!
   Як працюють камені?
   Мінерали, як і всі речовини, народжені з енергії природи, випромінюють її частоту. Зокрема, дорогоцінне каміння, через їх фіксовану молекулярну схему, випромінюють високі частоти. Коли ви знаходитесь в присутності мінералів, ваша частота піддається їх впливу. У фізиці це називається принципом залучення.
Коли ми здорові і збалансовані, всі частоти тіла людини гармонічні і це можна порівняти зі звучанням оркестру. Що станеться, якщо один з наших «інструментів» не відповідає мелодії? Людина починає відчувати внутрішню дисгармонію, яку не завжди може зрозуміти.
   Сучасний ритм життя є доволі складним і люди легко потрапляють у дисбаланс. Наші інструменти (клітини, органи, думки тощо) можуть впливати на такі речі, як стрес, харчування, активність, відсутність сну, забруднення та електромагнітні поля (електромагнітні поля).
   І ця невідповідність «внутрішній мелодії» - розлад нашої гармонії - називається ентропія. Каміння, завдяки своїй ідеальній геометричній формі і властивій складності, важче піддаються ентропії. Фактично, вони зберігають порядок, послідовно випромінюючи високу частоту. Ці властивості каменів роблять їх ідеальними, щоб допомогти нам залишатися в гармонії. Стабільна висока частота кристалів може впливати на нашу меншу частоту. Таким чином, кристали допомагають нам відновити внутрішню гармонію та повернути добре самопочуття, сили та енергію.


   Ось 5 каменів для здоров'я та довголіття:


   Аметист - допомагає  відновити фізичну, емоційну та розумову рівновагу. Сприяє гармонізації гормонального фону, позитивно впливає на імунну та нервову системи.
   Цитрин - допомагає досягти радості, щастя і достатку. Позитивно впливає на травну систему, сприяє регенерації тканин та здоров'ю серця.
   Гранат – повертає життєву енергію, допомагає налаштуватись на необхідний ритм та сприяє достатку в домі. Має позитивний вплив на кровообіг, повертає емоційний баланс та здоровий статевий потяг.
   Кварц – налаштовує на частоти, необхідні для повернення якісного життя, покращує енергію, повертає розумовий фокус і знімає негативний вплив. Впливає на здоров'я серця.
   Турмалін - допомагає психічному здоров'ю та зціленню користуючись внутрішніми ресурсами. Має позитивний вплив на травлення, лімфатичну систему та є чудовим засобом для детоксикації організму.


   Існує понад 4000 кристалів, каменів та мінералів. Кожен з них має свої особливі метафізичні якості. Зцілення дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням застосовувалось протягом тисяч років, тому існує величезна кількість інформації про властивості тих чи інших мінералів. Звичайно, існує набагато більша кількість цілющих каменів, ніж перераховано вище, та у цьому «рейтингу» вказані ті мінерали, що мають найбільший вплив на здоров'я людини та сприяють її довголіттю. Тому якщо ви вже давно планували придбати для себе камінь із особливою енергетикою – наша стаття допоможе вам у виборі.
   Найкращий вплив камені матимуть якщо ви розмістите їх біля свого ліжка, або будете носити як ювелірну прикрасу і мінерал контактуватиме із вашим тілом. Використовуючи камені-цілителі, ви зможете відновити внутрішню гармонію, поліпшити своє самопочуття та захистити себе від негативного впливу зовнішніх факторів. У будь-якому випадку, аби отримати максимальний результат, переконайтеся, що ви знаєте, які кристали ви використовуєте, і які їх лікувальні якості.