РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Камінь Смарагд: Знаки Зодіаку яким підходить смарагд за гороскопом, фото, магічні властивості, походження, прикраси зі смарагдом.

Камінь Смарагд: Знаки Зодіаку яким підходить смарагд за гороскопом, фото, магічні властивості, походження, прикраси зі смарагдом.

Автор: viktoriaКатегория: Статьи и новости магазинаДата создания: 2019-05-05Просмотры: 5106Комментарии: 0
  •  Дорогоцінний Камінь смарагд: його магічні властивості, фото, опис каменю.
  •  Кому підходить смарагд за Знаком Зодіаку
  •  Зв'язок дорогоцінного каменя смарагд з іменами та датами народження.
  •  Прикраси зі смарагдом, що вони символізують.
  •  Талісмани зі смарагдом, від чого камінь захистить і в чому допоможе.

Камінь смарагд: значення, походження, Знаки Зодіаку яким підходить смарагд за гороскопом, магічні властивості, прикраси зі смарагдом.


   Смарагд – це дорогоцінний камінь, назва походить від грецького слова «смарагдос», яке переводиться як «зелений камінь». Мінерал прозорий, трав’янисто-зеленого кольору, тональність та насиченість забарвлення залежить від походження частки домішку. Виділяють багато різновидів смарагду, добувають камінь на російському Уралі, у республіці ПАВ, у Бразилії, Індії, Замбії, Колумбії.
   Смарагд вважають сімейним каменем, він однаково підходить чоловікам та жінкам, може стати охоронцем дому, внести у стосунки порозуміння, повагу один до одного, стати оберегом. Зовнішня красота надихає використовувати камінь для розробки та формування прикрас. Приписують смарагду магічні та лікувальні властивості. Про все це, та інші характеристики каменя ми з вами й поговоримо.


Магічні властивості смарагда, його вплив на життя людини


   Це різновид берилу, який набув високої цінності серед різних народів. Передусім цьому завдячують магічні, лікувальні характеристики та зовнішня привабливість. Прикраси зі смарагдами приковують до себе увагу та зачаровують поглядом. З давніх-давен вважалося, що смарагд дарують у знак любові, коли хочуть, щоб почуття ніколи не згасали. Існує легенда, по якій даруючи смарагд один одному закохані обходять всі гострі кути, живуть у мирі, злагоді та достатку усе своє життя.

   Смарагд - талісман сімейних відносин, сповнених позитиву, ніжності та романтики. З давніх давен молодятам на весілля дарували прикрасу зі смарагду, яка б увіковічнювала їх кохання. 

Лікувальні властивості смарагда


   Серед лікувальних властивостей була замічена позитивна динаміка впливу каменя на здоров’я сечового міхура, шлунку, голови. Більшість хвороб, пов’язаних з цими органами, відступають або значно полегшуються. Поклавши смарагд на годину в воду, можна повністю провести її очистку. При носінні прикрас з мінералом людину перестають переслідувати нічні жахіття, покращується сон.

  Смарагд спонукає людину до руху, стає супутником і провідником до успіху, натомість злим, нещирим та лукавим індивідам, він тільки шкодить.


Кому підходить смарагд по Знаку Зодіака


   У кожного каменя є свої шанувальники, а кожній людині підходить той чи інший камінь. Слід відразу зауважити, що супроводжувати та допомагати, мінерал буде лише чистим душею жінкам та чоловікам. Крім цього є окрема класифікація приналежності мінералам відносно зоряного неба, деяким Знакам Зодіакального кола смарагд дуже підходить, а для деяких він є гострою голкою, купувати прикраси з цим каменем їм не радять. 
   Якщо ви є Рибами, Раком або Тільцем, то смарагд стане для вас дуже сильним талісманом та захисником. Він не тільки надійно вбереже від заздрісників, кривдників, а ще й стане штовхачем до розвитку та фінансового достатку. А ось Скорпіонам смарагд категорично не підходить, людям цього Знаку Зодіаку краще вибрати другий камінь. Позитивно впливає мінерал на Овнів, Терези, Козерогів, Дів, прийнятний для всіх інших Знаків Зодіакального кола.


Смарагд в прикрасах. Обереги зі смарагду


   Позитивний вплив виявляють як мінерали без оправи, так і дорогоцінні прикраси. Якщо ви бажаєте отримати не тільки дорогий аксесуар, а ще й магічний захисний амулет, вибирайте прикрасу, камінь якої буде торкатися вашої шкіри в період носінні. Якщо це перстень, обручка або сережки, частіше торкайтеся каменя руками, це значно посилить його енергетику, дасть можливість інтенсивніше виконувати свої захисні та магічні функції. При носінні каменів зеленого кольору посилюються духовні цінності людини. Літотерапевти навіть стверджують, що носії смарагдів рідко скаржаться на головний біль, безсоння чи втому.


   Їх величність прикраси зі смарагдами: 


   Смарагд є дорогоцінним каменем, тому його часто використовують у виготовленні прикрас, в тандемі зі шляхетними металами, різнопробним золотом, сріблом.  Ювеліри виготовляють розкішні підвіски з використанням смарагду, сережки, перстні, браслети. Є багато комплектів прикрас, що дозволяє не порушувати композицію, гармонічно виглядати при їх сумісному надяганні.
   Придбати прикрасу зі смарагдом можна на подарунок, це чудовий варіант, який дасть можливість задовольнити бажання самої примхливої леді. Обручка зі смарагдом заспокоїть та зробить впевненою у собі жінку Скорпіона та Рака, які до того ж доволі емоційні та вразливі. Усі прикраси зі смарагдом виглядають чудово, а якщо вони ще будуть підібрані індивідуально, зможуть принести удвічі більше задоволення та користі.

 

Натуральний смарагд ціна за карат. Скільки коштує смарагд?


   На ціну смарагда впливає насиченість кольору та вага. Насичений колір, навіть з включеннями, буде коштувати дорожче, тем прозорий світлий смарагд. Чим чистіший смарагд, тим більша його вартість. Завсім чисті смарагди, без звичного для цього каменю "смарагдових садів" коштують від 2000у.е за 1 карат.

Як відрізнити смарагд від підробки?

   Запорукою природного походженні смарагдів є наявні включенні, темні вкраплення, "смарагдові сади" або по-іншому, їх називають "смарагдові ліси". Якщо Ви бачите в обраному камені маленькі тріщинки, внутрішні неріності, схожі на травинки, можете бути впевниними, що камінь без обробки і природнього походження.

​​​​​​​

Якщо Вам пропонують зовсім прозорий смарагд, схожий по прозорості на скло, ми майже впевненні, що це штучний камінь. Щоб запобігти даному, купуйте прикраси на перевірених інтернет-порталах, просіть сертифікати на каміння у продавця, перевіряйте відгуки. Наш магазин продає тільки природні смарагди, каміння перевірене в Державному Гемологічному Центрі, маємо відповідні сертифікаті.