РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Камінь ГРАНАТ: Знаки Зодіаку яким підходить гранат за гороскопом, фото, магічні властивості, походження, прикраси з гранатом.

Камінь ГРАНАТ: Знаки Зодіаку яким підходить гранат за гороскопом, фото, магічні властивості, походження, прикраси з гранатом.

Автор: viktoriaКатегория: Статьи и новости магазинаДата создания: 2018-10-21Просмотры: 11522Комментарии: 0

   Камінь гранат: його магічні властивості, фото, опис каменю. Кому підходить гранат за Знаком Зодіаку, зв'язок дорогоцінного каменя гранат з іменами та датами народження.

   Прикраси з гранатом, що вони символізують. Талісмани з гранатом, від чого камінь захистить і в чому допоможе.

Камінь Гранат: значення, фото, магічні властивості. Гранат і Знаки Зодіаку,  імена та дати народження. 

   Мало кому відомо, що цей величний мінерал за часів давнини коштував цілий статок, оскільки був одним з найдорожчих. Багато сучасників помилково вважають, що відтінок граната ідентичний кольору гранатового соку, адже кристал має неймовірним різноманітністю колірної гами.
   Природа подарувала своїм шанувальникам прекрасного червоно-коричневі, буро-червоні, темно-вишневі, світло-зелені і смарагдово-зелені екземпляри, які широко використовуються під час створення неймовірно вишуканих і красивих виробів. До того ж, приємним доповненням є доступна вартість, яку може дозволити собі майже кожен.

Магічні властивості граната

   Найбільша сила, якою наділений цей дивовижний камінь - це допомога в коханні, пристрасті, народженні сильних почуттів та пристрасних бажань. Гранат вважають одним з найголовніших амулетів, що допомагають людині в амурних справах. Гранат- символ пристрасного кохання, бажання. Він допоможе відновити втрачені емоції, поновить відносини між чоловіком і жінкою.

Гранат за датою народження

   Мінерал чудово ладнає практично з усіма людьми, тому його може придбати кожен бажаючий. Але, людям, які з'явилися на світ в період з 22 червня по 22 липня і з 20 лютого по 20 березня, потрібно обережно замислюватися про покупку ювелірного виробу з самоцвітом.


Гранат в прикрасах

   Безсумнівно, це мінерал є одним з найкрасивіших, тому від нього приходять в захват практично всі цінителі дорогоцінних прикрас. Сьогодні вироби, декоровані гранатом, коштують досить недешево, але ця естетична велич і граціозність кольору, коштує тих грошей.
    Ювеліри з усього світу створюють справжні срібні і золоті твори мистецтва, доповнені величним гранатом: сережки, кільця, персні, браслети, підвіски, кулони, намиста, брошки. Виглядають ці творіння по-королівськи, надихаючи своєю пишнотою и насиченністю кольорів і переливів.


Камінь гранат по імені

   Цей кристал буквально створений природою для людей з такими іменами: Діана, Катерина, Марія, Марта, Світлана, Тамара, Ірина, Наталя, Валентина, Павло, Димитрій, Максим, Валентин, Домінік.


Талісмани і амулети з гранатом

   Мінерал стане практичним і ефективним амулетом для художників, скульпторів, модельєрів і представників інших творчих професій.


Ювелірні вироби з гранатом

   Сьогодні гранат відрізняється особливою розкішною естетикою, яка має неперевершений блиск. Вироби, виконані з чистого срібла і декоровані мінералом неповторні і оригінальні. Безсумнівно, таку прикрасу хотіла б мати кожна представниця прекрасної статі.
   Наш ювелірний інтернет-магазин TOPGEMS пропонує своїм клієнтам кулони, сережки, кільця, браслети, намиста і брошки, прикрашені цим величним мінералом. Такі моделі зможуть стати чудовим подарунком для коханої, адже дають унікальну можливість піднести безліч теплих почуттів.


Срібні сережки з гранатом

   «Кривавий» самоцвіт - власне, так можна описати цей камінь, адже його безмірна глибина і неймовірний блиск буквально притягують, приковують і ваблять погляди оточуючих. Сьогодні сережки, декоровані мінералом, користуються великою популярністю, тому їх видове різноманіття неймовірно велике.     Представлені в каталозі моделі ідеально перетворять не тільки вечірній, але і повсякденний образ.


Срібний перстень або кільце з гранатом

   Таємничий і яскравий гранат призначений, перш за все, для впевнених в собі, стильних жінок і дівчат. Тому кільця, виготовлені зі срібла і оформлені самоцвітом різних відтінків, стануть чудовим вибором для вечірнього виходу в світ і повсякденності. Ці вироби здатні додати жіночим ручкам особливої граціозності, жіночності та витонченості.


Комплект прикрас з гранатом

   Для тих, хто знаходиться в пошуку шикарного подарунка і не знає, як можна здивувати свою кохану, наш інтернет-магазин радить придбати комплект срібних прикрас з гранатом. Адже такий набір стане ідеальним для сучасної модниці, яка прагне завжди виглядати «на висоті».
   У нього можуть входити кільце з браслетом і витонченою підвіскою, розкішні сережки з масивним намистом, які чудово доповнять вечірній образ, і інші комплекти. Однією з головних переваг таких наборів є їх універсальність і практичність, адже прикраси можна комбінувати і надягати під певний наряд і захід. Прикраси зроблять Вас справжньою королевою!


Срібний браслет з гранатом

   Витончений і ніжний, масивний і багатий, з декількома мінералами або всипаний гранатової «пудрою» - будь-який вибір на розсуд покупця. У нашому каталозі представлені неймовірні моделі браслетів, створених виключно з добірних самоцвітів і кращого срібла найвищої проби.
   Ми гарантуємо, що у нас кожна дама зможе знайти кращу прикрасу, що повністю відповідає її естетичним перевагам і побажанням. Кожен виріб має свою особливу енергетику, красу і шарм. До того ж наш інтернет-магазин пропонує найдоступніші і вигідні ціни. Різноманітність моделей і доступні ціни, дозволити які зможе будь-який гість нашого каталогу.

Підбиваючи підсумки...
Гранат - мінерал неймовірної краси, який заворожує своїм сяйвом, насиченим відтінком і ідеальністю форм. Він здатний зробити будь-який ювелірний виріб по-справжньому шикарним і по-особливому вишуканим.