РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Камені для Жінок. Камені для жіночого здоров'я, краси, материнства

Камені для Жінок. Камені для жіночого здоров'я, краси, материнства

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2020-01-09Перегляди: 27886Коментарі: 0
  1. Прикраси з каменями - жіночі амулети і талісмани
  2. Літотерапія - лікуємося камінням
  3. Камені - талісмани для вагітних
  4. Гранат - жіночий камінь талісман
  5. Камінь Кахолоног для жінок
  6. Сердолік - жіночий камінь оберіг
  7. Перли - каміння місячної енергії
  8. Місячний камінь - сильний талісман для майбутньої мами
  9. Янтар - допоможе від безпліддя
  10. Бірюза - камінь жіночого щастя
  11. Агат- камінь жіночого здоров'я
  12. Яшма - захисний камінь для жінок
  13. Раухтопаз -поможет в зачатті
  14. Лазурит - камінь з лікувальними властивостями

Камені талісмани - хранителі жіночого здоров'я, краси і сімейного вогнища


   Прикраси з натуральних каменів вже багато століть радують око і привертають до себе увагу. Це не просто аксесуари, що доповнюють стилістику костюмів, а справжні талісмани, які подарувала природа, а люди надали їм огранування. Шамани використовували природні мінерали для лікування. Вчені провели безліч досліджень, завдяки чому вдалося зрозуміти, як впливає на організм людини той чи інший камінь. Мінерали благотворно впливають на стан людей, здатні покращувати настрій, захистити від "злого ока" і навіть вилікувати від складних захворювань. Дія природних мінералів така велика, що навіть вивели окрему науку, назвавши її «Літотерапія». Літотерапевти вивчають вплив каменів на організм людини і використовують їх в лікувальних цілях. Спектр використання широкий, а саме лікарське мистецтво не має протипоказань, може використовуватися в тандемі з іншими методиками.


Літотерапія - наука лікування каменями


   Якщо в давні часи для лікування використовували порошок з каменю, то сьогодні застосовують інші способи. Проводиться шліфування, ограновування, робляться талісмани, створюються прикраси з камінням. В результаті носіння таких виробів люди отримують моральне задоволення і підживлюються енергією природи. Для отримання максимального ефекту слід носити прикраси з натуральних каменів в дотику зі шкірою, тоді підвищується енергетичний захист і лікувальні властивості. Прикрашати себе намистом, браслетами, носити підвіски, необхідно кілька годин в день. Таке лікування ненав'язливе, і навіть приємне.
   Якщо це не огранований мінерал, зберігайте його в красивому мішечку або скриньці, щовечора діставайте і тримайте в руках пару хвилин. Лікування камінням не вимагає прийняття ліків, слід правильно вибрати мінерал, який буде працювати на благо. Дуже важливо відновити контакт з каменем, щоб відбулася синхронізація, жінка і мінерал зрозуміли і полюбили б одне одного. Взявши камінь в руки, ви відчуєте, чи є контакт, відчуєте чи йде позитивна енергія, чи йде тривога, ці почуття не переплутаєш ні з чим. Коли синхронізації немає, значить, цей мінерал не ваш, шукайте інший.

Які хвороби лікують камні описано в статті: https://topgems.com.ua/blogs/magiya-kamney/kamni-lechat.html

Вплив мінералів на здоров'я майбутніх і справжніх мам.


   Кожна жінка - це справжня або майбутня мама. Вона ростить і виховує діток, тому так важливо дбати про жіноче здоров'я. Життєві перекоси не всім жінкам дозволяють відчути радість материнства, тому деякі представниці слабкої статі йдуть на штучне запліднення. Такі проблеми теж можна вирішити за допомогою літотерапії, слід лише знайти свій мінерал, дотримуватися порад Літотерапевта. Гармонійна взаємодія природних каменів з організмом жінки дозволяє випробувати смак материнства, а ще мінерал захистить вагітну і маму маленької дитини від недоброго погляду і навроку.


   Є група мінералів, що сприятливо впливають на жіночий організм до, в період і після вагітності. Вони підтримують цілісність аури, підживлюють енергією, а деякі лікують від безпліддя. Головне правило - носити талісмани і прикраси з натуральними каменями, вірячи в їх плідну роботу.


Легенда про цілющі жіночі камені


   Дружина Зевса, богиня Гера, яку вважають покровителькою материнства і сімейних уз, в турботі про жінок і їхньої долі, розсипала по всій земній кулі самоцвіти. Жінка, що знайшла такий мінерал, отримувала благословення на материнство. Ще ці камені ставали оберегом, захищали вагітну від різних бід. Мінерал супроводжував легкі пологи, сприяв наявності молока при годуванні груддю, а діток робив міцними і здоровими. Тому майбутнім мамам слід дарувати прикраси з натуральними каменями. Найкраще, якщо мінерал подарує чоловік, мама, сестра або бабуся, жінка, якій можна довіряти.


Найбільш значимий період в житті жінки - вагітність


   Період вагітності і момент пологів - найважливіші для кожної жінки. Вагітність змінює не тільки гормональний фон, а й впливає на нервову систему, фізичний стан і емоційне самопочуття. Від стану при вагітності частково залежать і пологи, а також здоров'я майбутнього дитинку і самої матусі. Ось тут на підмогу приходять натуральні камені, подаровані природою.


Гранат - жіночий камінь талісман


 

 При вагітності рекомендують носити прикраси з гранатом: сережки, підвіски, браслети, кулони, персні. Гранат активно підтримує емоційний стан жінки і зберігає її здоров'я. Його рекомендують носити в період всієї вагітності, особливо в другій половині. Вибирайте мінерали в палітрі від червоного до світло-зеленого кольору (цаворит гранат).
   Гранат покращує настрій, позбавляє від депресій, сприяє легким пологам. Носіть прикраси з гранатом в період вагітності, не відмовляйтеся від них і після народження малюка. Вони зміцнюють ауру, створюють сприятливі вібрації, надійно захищають новоспечену матусю і її малюка від навроку, мінерал стає справжнім оберегом і в подальшому.
   Прикраси з гранатом можна носити всім жінкам, які хочуть очистити і відновити організм. Гранат у срібному огранюванні, що носиться на шиї, сприятливо впливає на легені, а в тандемі з сережками він позбавляє від мігрені. Мінерал робить позитивний вплив на кровоносну систему, зміцнює імунітет, і просто прикрашає жінку.

Срібні прикраси з гранатом

 

Кахолонг - камінь Материнства


   Кахолонг - це опал молочного кольору з білими і сірими вкрапленнями. У країнах Азії мінерал символізує цнотливість, чистоту, вважається каменем жінки-матері. У Стародавньому Єгипті кахолонг був атрибутом бика Апіса, що несло в собі силу роду. Якщо мати передає мінерал своїй дочці, то він автоматично стає амулетом, супутнім легким пологам і прискорює відновлення жінки після народження малюка.
   Шанують мінерал індуси, його називають «застиглим молоком священних корів», а в деяких країнах Сходу його називають «застиглим жіночим молоком» і рекомендую підносити молодим дівчатам до того, як вона вступить в шлюб. Захист від стресів і навроку, переживань і емоційних зривів - такі магічні властивості має кахолонг. Для поліпшення лактації та зміцнення здоров'я, купуйте прикраси з кахолонгом у період до народження дитини.
   Мінерал підходить тим, у кого проблеми з шлунково-кишковим трактом. Браслети і ​​кулони - ідеальний варіант в якості подарунка для дівчат. Ще літотерапевти рекомендують носити персні з Кахолонг на середньому пальці руки. Мінерал зміцнить і зблизить сім'ю, притягне серця чоловіка і жінки один до одного, а також захистить від негараздів, вбереже від гнівних висловлювань і нервозності.


Сердолік - жіночий камінь-талісман


   Чакра жінки розкривається під впливом сердоліку, він здатний відновити «жіночу» силу і здоров'я. Прикраси з сердоліком наповнять серця любов'ю. Мінерал  блищить красою, а його енергетичний потенціал величезний. Носячи його, можна згладити гострі кути і відновити відносини між родичами і близькими. Крім цього, сердолік змушує діяти, виходити із зони комфорту і працювати над собою. Вагітних він захищає, всіляко сприяє виношування плоду і подальшим легким пологам.
   Ще це потужне кровотворний засіб, його слід подарувати людям з поганою здатністю згортання крові. Срібний перстень з сердоліком вдихне радість, і підніме настрій своїй господарці. Інтенсивно працюють намиста з сердоліком, стикаючись з тілом, вони зміцнюють ауру, захищають від псування і недоброго ока. Людям з погіршенням зором, рекомендують дивитися на мінерал 3-4 хвилини в день. Літотерапевти радять придбати браслети, намиста або кольє з сердоліком тим, хто страждає анемією, безсонням, ревматизмом.

Прикраси з сердоліком позитивно впливають на людину у стані дипрессії, особливо післяродової. Вони здатні відновити емоційний баланс, подолати почуття страху та невпевненості.

Перли - енергія Місяця в одному камені


   Це жіночий камінь, а його енергетика перегукується з Місячною. Прикраси з перлами ваблять і зачаровують, кожна дівчина мріє поповнити свою скриньку такими коштовностями. Але, крім краси, перли володіють потужними цілющими властивостями. Вони позитивно впливають на кровообіг, усувають кровотечі, здатні знищувати бактерії і мікроби. Носячи прикраси з перлами, ви будете захищені від різного роду запалень та інфекційних хвороб.
   Перли - камінь родючості, а його дарування символізує продовження роду. Часті ситуації, коли жінка, що не може завагітніти, отримавши такий презент, через деякий час стає мамою. Найкраще працює дорогоцінний мінерал, коли його дарує жінка жінці. Літотерапевти рекомендують дарувати перли своїм дочкам і невісткам. Потускніння каменю скаже про проблеми зі здоров'ям, в цьому випадку рекомендується пройти медогляд.


Місячний камінь - камінь для майбутньої мами


   Місячний камінь теж входить в спектр мінералів, які слід носити при вагітності. Ще він допомагає стати мамою, так як є священним, покликаний дарувати радість, удачу і везіння. Надзвичайна глибина мінералу вабить безоднею, в ньому можна потонути, якщо довго дивитися. Даруйте каблучки, браслети, сережки з цим каменем жінкам, які прагнуть завагітніти. А ще він стане потужним оберегом після появи на світ малюка.
   Прикраси з місячним каменем рекомендують носити жінкам з нерегулярними місячними. Також він мінімізує больові відчуття в період критичних днів. При всіх позитивних характеристиках, є і застереження. Мінерал дуже сильно пов'язаний з Місяцем, і носити його на постійній основі не слід. А ось періодичне надягання 1-2 рази в тиждень, стане ідеальним варіантом, якщо це кільце, то його краще носити з каменем в огранюванні кабошон.


Бурштин допоможе при безплідді


   Прикраси з бурштином вірний спосіб захистити майбутню маму від нападів токсикозу. Це сонячний мінерал з глибинним змістом, немає двох однакових каменів, тому кожен янтарік унікальний. Дуже цінується український і прибалтійський бурштин, це губка, вбирає негатив, і виводить його з організму людини.    Відбувається як порятунок від токсинів, так і паркан негативної енергії, яка накопичується в жіночому тілі.
   Прикраси з бурштином, в яких мінерал стикається з тілом, призупиняє розмноження вільних радикалів і розподіл «злих» клітин. Тому він актуальний при кістах, міомах, мастопатії. Рекомендується використовувати амулети з бурштином для позбавлення від жировик, також він полегшує стану при зобі. Що виділяється каменем бурштинова кислота здатна усунути безпліддя, посприяти лактації. Найкраще купити бурштинове намисто, і носити його як можна частіше.

Бірюза - камінь жіночої краси


   Бірюза несе в собі гармонію, а її носій отримує справжнє жіноче щастя. Перш за все, це кохана людина поруч, довгоочікувана вагітність, поява на світ здорового малюка. Якщо чоловік хоче зробити свою половинку щасливою, обов'язково повинен подарувати їй прикрасу з бірюзою. Найактивнішим вважається мінерал блакитних насичених відтінків.
   З бірюзою не страшна загроза викидня і передчасних пологів. З подвоєною силою працює мінерал, якщо він підходить дівчині по зодіаку. Каблучки, кулони і браслети з бірюзою благотворно впливають на серце, легені, щитовидну залозу. Літотерапевти рекомендують дивитися на бірюзу, якщо у вас болять, сльозяться очі або почала знижуватися гострота зору.


Яшма - захисник


   Прикраси з натуральної яшми стануть потужним захисним оберегом, їх сила залежить від колірної насиченості мінералу. Прекрасне поєднання зеленого кольору з сріблом, особливо такі прикраси сприятливо впливають на вагітних, полегшують процес пологів. Червона яшма сильна в гінекології, в зупинці кровотеч.
   Носити прикраси слід і після народження дитинки, тоді мама і її чадо будуть під заступництвом. Це повністю жіночий камінь, що сприяє зачаттю і правильному розвитку плода. Носячи яшму, ніколи не поєднуйте її з нефритом, в цьому випадку вона втратить свою силу і енергетичний потенціал, стане простою прикрасою.


Агат - камінь здоров'я


   Прикраси з натуральним агатом сприяють зачаттю, сильні в гінекології, підсилюють лібідо, нормалізують гормональний фон. При нестачі лактації, слід носити агат молочного кольору. Мінерал сприяє очищенню організму і виведенню токсинів. А ще він запобіжить токсикозу, стане профілактикою ангіни, допоможе позбутися кашлю.
   Робіть амулети з агатом, якщо у вас астма, часті бронхіти, тонзиліти. Блакитний мінерал позитивно впливає на роботу серцевого м'яза, а всі відтінки зеленого благотворно впливають на шлунково-кишковий тракт і підшлункову залозу. Особливо сприятливо впливають агати на людей в прикрасах з сріблом.

Більше інформаціі про камінь Агат, його магічні властивості https://topgems.com.ua/blogs/vse-o-dragocennyh-kamnjah/kamen%27-agat.html


Раухтопаз допоможе в зачатті


   Коли плануєте вагітність, а вона не приходить, необхідна прикраса з раухтопазом або сам мінерал у вигляді кристалу (який розташовують в спальні). Ще цей мінерал називають димчастим кварцом. Він активно впливає як на жінок, так і на чоловіків, посилює їх репродуктивну систему. Також камінь гармонує відносини, пригнічує нервозний і суєту, змушує відновитися психологічно і морально.
  Люди з гіперактивністю, а також легкозбудливою, просто зобов'язані купити прикрасу з димчастим кварцом і носити його як можна частіше. Заспокоюючи, пригнічуючи агресію, паралельно з цим мінерал підвищує життєвий тонус, наділяє силою і життєвою енергією. А ось флегматикам і дуже спокійним людям краще віддати перевагу іншому мінералу.

Лазурит - камінь здоров'я


   Воістину, магічний камінь, його синява манить і приваблює. Він всю вагітність береже жінку, готує її до легких пологів, а в подальшому надійно захищає від негативного впливу оточуючих. Жінкам краще носити прикрасу з лазуритом на пальцях або зап'ястях, це може бути кільце або браслет.
   Помічено позитивний вплив лазуриту і на інші системи та органи людського організму. Підуть головні болі і навіть мігрені, депресійні стани, перестає боліти спина, поліпшується фізичний стан. Камені в нирках, проблеми з хребтом, ломка в суглобах, на все це активно впливає і допомагає вилікувати лазурит.


   Поради літотерапевтів щодо правильної поведінки з камінням:
• Природний мінерал зберігайте в скриньці або спеціальному полотняному мішечку.
• Беріть з шкатулки двома пальцями, ніколи не кладіть по середині долоні.
• Очищайте камінь від негативу, тримаючи під струєю проточної води.
• Не давайте «залежатися» прикрасі з каменем, надягайте її не менше 1-го разу на місяць.
• Зберігайте несумісні камені окремо або хоча б не давайте їм стикатися в скриньці.
Кожен камінь індивідуальний, одні звикають відразу до господаря, іншим потрібен час. Сердолік повинен «прожити» 2-3 місяці, тільки після цього періоду він почне працювати. Опал не можна носити на постійній основі, слід давати йому відпочити. Прозорі камені підходять для весни і літа, а насичені - для осені та зими. Астрологи виділили період на молодий місяць, який припадає на період з 15 по 20 березня носити прикраси з камінням вони не радять.
При виборі каменю в якості талісмана, слід звертати увагу на свої почуття і емоції. Потримайте мінерал в руці, подивіться на нього, якщо контакт пройшов, значить, він ваш, якщо немає, шукайте інший. Це стосується і прикрас з гірським кришталем, бурштином, яшмою, перлами, сердоліком, рубіном, бірюзою. Повинно відбутися чудо, ви вибираєте камінь, а камінь вибирає вас. В іншому випадку куплений талісман залишиться простою прикрасою.