РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Щасливі мінерали для Овна

Щасливі мінерали для Овна

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2020-11-15Перегляди: 6567Коментарі: 0

Овни - чудові організатори і керівники. Вони з головою поринають як в роботу, так і в любов. Незвичайна щедрість - характерна риса людей «весняного» знака. Свої починання Овни часто не доводять до кінця. Їм часто не вистачає терпіння і делікатності. Вони далеко не завжди вміють стримувати гнів, спалахи ревнощів. Буйна енергія Овнів потребує контролю і стримуванні. У статті підібрані 10 мінералів, що максимально допомагатимуть Овнам, зроблять їх більш стриманими, сильними і щасливими.

ОВЕН (21.03 - 20.04)
Камені ОВНА: агат, аметист, геліотроп (кровавік), лазурит, онікс, рубін, Серафін, сердолік, тигрове око, флюорит.
Особистість, народжена під знаком Овна, відрізняється упевненістю в своїх силах і правоті суджень, впертістю в досягненні поставленої мети, високою працездатністю і активною життєвою позицією. Овни енергійні і товариські, люблять увагу і вміють створювати собі хорошу репутацію. Їх люблять за позитивний настрій, віру в світле майбутнє і прямодушність.

ТОП 10 каменів для Знака Зодіака ОВЕН


Агат - камінь здоров'я для Овна. Цей мінерал зміцнить імунітет, допоможе відновити сили після хвороб, подарує захист і довголіття.


Аметист допоможе поліпшити хаотичні бажання, заспокоїть, позбавить від негативу. Це камінь досягнення задуманого, реалізації нових можливостей.


Геліотроп - камінь, що допоможе креативним Овнам знаходити вихід з будь-якої ситуації. Це камінь творчих особистостей, він дарує ідеї, розвиває фантазію, надихає.


Лазурит - камінь спокою, умиротворення. Він прибере сліди втоми, позбавить від депресії, допоможе налагодити роботу нервової системи.


Онікс - камінь щастя для Овна. Він порадує свого господаря виходом зі смуги невдач, допоможе розірвати порочне коло нещасть, захистить від усього поганого.


Рубін - камінь любові для Овнів. Цей мінерал привнесе пристрасть в уже існуючі відносини, додасть іскри і родзинку, допоможе краще зрозуміти партнера. Тим, у кого немає пари, рубін допоможе знайти її. Це камінь магніт любові, романтики, сімейного вогнища.


Серафініт - камінь балансу для Овна. Емоційна нестабільність, що часом проявляється в зайвої дратівливості, агресії буде максимально згладжуватися, щоб не допустити конфліктів як на роботі так і в колі сім'ї.


Сердолік - допоможе активним Овнам в кар'єрі, просуванні по службі. Талісман у вигляді прикраси з сердоліку прискорить процес пошуку роботи, зробить так, щоб Вас гідно оцінили і всі Ваші старання не залишалися в тіні. Це камінь кар'єристок з вольовим характером, які знають, чого хочуть від цього життя.


Тигрове око - це камінь фінансової стабільності, нових фінансових можливостей. Постійна носка прикрас з тигровим оком відкриє застояну грошову енергію і нові грошові потоки в неї увіллються бурхливою річкою. Це камінь маркетологів, людей, пов'язаних з торгівлею, фінансами, бухгалтерією. Всім іншим тигрове око допоможе накопичувати фінансовий добробут, навчить не зводити гроші на вітер.


Флюорит - камінь чистої аури і відкритого свідомості. Мінерал захистить від пристріту, очистить ауру, допоможе розвинути інтуїцію, навчить відчувати найдрібніші зміни в суспільстві і правильно адаптуватися до будь-якої ситуації.