РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Срібні прикраси - талісман року Срібної Миші

Срібні прикраси - талісман року Срібної Миші

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2019-12-30Перегляди: 3187Коментарі: 0
  • Які прикраси дарувати в рік Миші?
  • Срібні прикраси з камінням - кращий подарунок
  • Вибираємо прикраси по Знаку Зодіаку

Срібні прикраси - талісман року Срібної Миші

   Дорогоцінні прикраси стають відмінним подарунком на Новий Рік, Різдво, День Святого Валентина. Набагато приємніше отримати каблучку, сережки, браслет, ніж гаманець або сумочку. У Новому 2020 року на арену виходять срібні прикраси з натуральними каменями, це воістину шикарний презент, який символізує любов і прихильність. 2020 рік Миші, а вона любить простоту, тому краще відмовитися від помпезних прикрас. таких як кольє або тіари, досить вибрати яскраву каблучку або оригінальні сережки. Вибираючи срібні прикраси в подарунок, відмовтеся і від фігурок кішок, це не найкраще рішення для 2020 року Щура.


Даруйте прикраси по Знаку Зодіаку

   Простіше за все підібрати прикраси по Знаку Зодіаку, в магазині TOPGEMS представлений широкий асортимент дорогоцінних каменів і прикрас, підібраних астрологами для Стрільців, Раків, Водоліїв, Терезів та ін. Тут досить точно знати дату народження, а визначити Знак Зодіаку не складе великих труднощів. Фахівці стверджують, що срібло підходить практично всім, комусь більше, комусь менше. Наприклад Скорпіони самі не дуже люблять срібні прикраси, для них краще вибрати золото, але можна вибрати камінь - талісман, який ювелір вставить в золоту прикрасу. Тельці, хоч і вважають за краще розкіш, їм дуже підходить срібло по Знаку Зодіаку.
   Срібні прикраси з натуральними каменями: опал, сапфір, аквамарин, рубін, бірюза, смарагди - стануть ідеальним варіантом подарунка Близнюкам, Дівам, Стрільцям, Терезам, а Левам можна подарувати цитрин або сердолік, вони стануть надійними оберегами. Але не варто покладатися тільки на гороскопи. Справа в тому, що народжені на стику двох Знаків Зодіаку часто не підпадають під загальні характеристики. Тому спостерігайте за людиною, звертайте увагу на його переваги. Якщо дівчина носить срібні сережки, подаруйте їй браслет або перстень, у неї є ланцюжок зі срібла, купіть підвіску з її каменем, відповідно за Знаком Зодіаку.


Срібні прикраси з натуральними каменями

   Натуральні мінерали і срібло - гармонійне поєднання, подароване самою природою. Краса і естетичність закладена в таких прикрасах, а ще купити срібні прикраси з натуральними каменями можна дешевше, ніж аналоги з золота або платини. Перевага натуральних каменів в їх енергетичної силі. Правильно підібравши самоцвіт, ви отримаєте потужний захисний амулет.
Мінерали по Знаку Зодіаку:
• Тельцям вибирайте прикраси з смарагдом, оніксом, топазом, сапфіром.
• Для Овна підходить діамант, корал, гранат.
• Близнюкам купуйте агат, аметист, смарагд.
• Раку даруєте прикраси з перлами, місячним каменем, аметистом.
• Левам підносите кільця з рубіном, гранатом, бурштином.
• Діви будуть раді підвісок з гранатом, хризолітом, діамантом.
• Для Терезів талісманом стане опал, аквамарин, кришталь.
• Скорпіонам подаруйте прикрасу з чорним опалом, топазом, рубіном, гранатом.
• Стрільця відмінно підходить бірюза, топаз, халцедон.
• Для Козерогів підшукайте перстень з оніксом, рубіном, малахітом.
• Водолія піднесіть аметист, циркон, гіацинт.
• Рибам в якості амулета послужить аквамарин, смарагд, перли, аметист.


Талісман року Срібна Миша в подарунок

   Різноманітність варіантів для подарунків вражає уяву, слід тільки правильно скомпонувати набір. Можна просто купити срібні прикраси або придбати талісман гаманцеві миша. Цей амулет сприяє залученню грошей, його слід носити в гаманці. Але не будете ж ви дарувати срібну гаманцеві миша без гаманця, слід купити і цей аксесуар. Рекомендується вибирати шкіряний гаманець в колірній палітрі від червоного до темно-коричневого, ці колірні тональності підсилюють приплив грошових знаків в гаманець. Покладіть в нього срібну миша, при бажанні, додайте прикраса (колечко, сережки). 2020 рік - Рік Сталевий Щура, тому подарунки з металу в пріоритеті, а срібло тут підходить найбільше. Щоб ви не дарували, прикраса зі срібла стане прекрасним доповненням або навіть основним подарунком на Новий Рік і Різдво.