РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Як дізнатися характер чоловіка по каблучці

Як дізнатися характер чоловіка по каблучці

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2021-01-10Перегляди: 1640Коментарі: 0

Чоловіча каблучка або чоловічий перстень - дуже популярна прикраса. Але ось, що говорить про себе перстень надітий на той чи інший палець? Подробиці в цій статті. Читаємо ...

Як дізнатися характер чоловіка по каблучці на пальці

   А чи знаєте ви, що першими носити персні стали якраз таки знатні чоловіки, а не жінки?
   Саме перстень на руці чоловіка говорив про його походження, силу, відвагу і добробут. А якщо говорити про давніші часи, так кільця мали право носити тільки маги, шамани і вожді племен.
   З тих пір пройшло багато часу, люди навчилися обробляти метал і робити з них неймовірної краси каблучки, персні та інші прикраси.
   У нинішній час, чоловічі персні популярні, не менше ніж за царських часів, але про що може сказати каблучка, надіта на певний палець? Як дізнатися характер чоловіка по персню на його руці?


Перстень на мізинці


   Якщо Ви бачите на руці чоловіка каблучку на мізинці, будьте впевнені перед Вами справжня творча особистість. Це людина з тонкою душевною організацією, ранима, не терпить критики, мрійливий і талановитий. Кільце на мізинці навіть носить принц Генрі Уельський. Але ось, якщо раптом Вам зустрінеться чоловік, який носить по кільцю на мізинцях обох рук - це вже причина переживати. Такі чоловіки часто дуже не впевнені в собі, мрійливі і слабохарактерні. Вони часто обмежують себе, надмірно нервують і стримують свої емоції.


Кільце на безіменному пальці
Безіменний палець безпосередньо пов'язаний із серцевою чакрою. Саме на цьому пальці носять обручку. Чоловік з кільцем на безіменному пальці буде хорошим сім'янином, він буде цінувати і оберігати свою сім'ю, дружину, дітей. Його навряд чи можна назвати кар'єристом, але ось слова "за чоловіком як за кам'яною стіною" - це як раз саме про такого чоловіка.
Кільце на середньому пальці
Носити перстень на середньому пальці воліють сильні, незалежні чоловіки. Найчастіше це успішні бізнесмени, керівники, які не просто впевнені в собі, а й відчувають себе чарівними в своєму випромінюванні сили і енергії. Але, зверніть увагу, що більший перстень і чим більше в ньому камінь, тим більше висока зарозумілість має його власник. Це сильні, вперті чоловіки, прямолінійні і не особливо скромні. Вони надійні як супутники життя, а ось в бізнесі вони не піддаються вмовлянням, завжди мають свою окрему думку і воно безпрограшно.
Кільце на вказівному пальці
Кільце на вказівному пальці говорить про людину, що старанно прагне до влади. Ці люди сильні, амбітні, але найчастіше деспотичні. Кільця і ​​великі персні на вказівному пальці правої руки носили царі і грецькі правителі. Це був і символ влади, і сила, і вказівка ​​вищого положення. Зараз же перстень на вказівному пальці правої руки говорить про сильний характер, умінні управляти натовпом, керувати людьми. Але ось кільце на вказівному пальці лівої руки говорить про людину, схильному до різких перепадів настрою, невмінні впоратися зі своїми емоціями.
Кільце на великому пальці руки
Прикраси на великих пальцях рук у вигляді великих перснів воліють дуже харизматичні, яскраві особистості, з хорошим почуттям гумору і вмінням підтримати будь-яку розмову, бути душею компанії. У стародавній Греції кільце на великому пальці чоловіки говорило про його сексуальну мощі і сильному чоловічому початку. Це були представники сильної статі, які прагнули підкреслити, що вони альфа-самці. І, здавалося б, носити кільця на великих пальцях не зовсім зручно, але чого не зробиш, для залучення жіночої уваги. Наприклад, Олександр Сергійович Пушкін, вважав за краще носити персні на великому пальці руки і всім відомо, що він був харизматичним, ексцентричним людиною, який користувався неймовірним успіхом у жінок.