РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Зелений сапфір магічні властивості. Кому підходить зелений сапфір по Знаку Зодіаку

Зелений сапфір магічні властивості. Кому підходить зелений сапфір по Знаку Зодіаку

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2019-06-13Перегляди: 11432Коментарі: 0
  1. Зелений сапфір - що за камінь?
  2. Магічні властивості зеленого сапфіра
  3. Кому підходить зелений сапфір по Знаку Зодіаку

Зелений сапфір: Магічні властивості, характеристика, кому підходить зодіаку.


Зелений сапфір - що це за камінь?


 Так уже склалося, що у всіх існує думка, що сапфіри бувають тільки синього кольору. Але це далеко не так. Сапфірів в природі існує велика кількість і колірна гамма їх насичена всіма фарбами. На ряду з синіми сапфірами видобуваються зелені сапфіри, жовті, помаранчеві, червоні, рожеві, білі лейкосапфір, сірі зірчасті і темні, майже чорні сапфіри з зіркою.

Зелені сапфіри зустрічаються рідше синіх, від цього і ціна їх часто вище. Ці самоцвіти відомі ще і під іншим ім'ям "Східний смарагд" і "хлор сапфір".

Зелені сапфіри отримали своє забарвлення завдяки наявності заліза в своїй породі. Це досить рідкісні камені, особливо насиченого зеленого кольору. Видобуваються вони в Таїланді, в Австралії і на Мадагаскарі.

Дуже цінуються колекціонерами і ювелірами зелені сапфіри з смужками синього або жовтого кольору. Такі двоколірні мінерали можна зустріти в ювелірних виробах світових брендів, чия вартість знаходиться за межею реальності.

Магічні властивості зеленого сапфіра


Зелений сапфір вважається каменем вічної молодості, свіжості, життєвої сили і енергії. Цей чарівний самоцвіт несе в собі потужну енергетику, яка допомагає впоратися з нудьгою і депресією, дарує гармонію і щастя.

Зелений сапфір вважається щасливим каменем. Якщо його носити постійно при собі удача буде супроводжувати в усьому, починаючи з фінансів, закінчуючи особистим життям.

Зелений сапфір вважається сильним лікарем. За допомогою даного самоцвіту лікують безсоння, хвороби нервової системи, душевні розлади. Прикраси з цим каменем рекомендують носити ніжним, вразливим натурам. Він буде захищати їх і оберігати від нервових потрясінь.

Зелений сапфір і Знаки Зодіаку


Немає жодного Знака Зодіаку, якому б зелений сапфір був протипоказаний. Як "камінь щастя" може не підходити? Особливо зелений сапфір необхідний вразливим Рибам, впертим Ракам і надмірно запальним Овнам. Скорпіону камінь подарує мудрості, здатності навчитися отримувати щастя. Терезам і Дівам зелений сапфір стане символом гармонії в сімейному житті, а Левам подарує удачу в фінансових справах.

Зелений сапфір це не просто красивий самоцвіт. Це справжній талісман і оберіг, здатний додати щастя своєму власникові.