РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Камінь для Знака Зодіаку Тілець. Основні 10 каменів талісманів для Тельця.

Камінь для Знака Зодіаку Тілець. Основні 10 каменів талісманів для Тельця.

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2019-05-02Перегляди: 62309Коментарі: 0

Як підібрати ідеальний камінь талісман для Знака Зодіаку Телець?

Камені Тельця за датою народження (по декадах).

Камені для жінок Тельців. Камні- талісмани для чоловіків Тельців.

ТОП 10 Дорогоцінних каменів для людей, народжених під Знаком Зодіаку Тілець.

З 21 квітня по 20 травня відзначають свої Дні Народження люди, що народилися під заступництвом Знака Зодіаку Тілець.

Телець - Знак завзятості, БАГАТСТВА, наполегливості в досягненні цілей. Тельці відрізняються гарним смаком, природною схильністю до накопичення капіталів, по-цьому саме у Тельців можна побачити рідкісні прикраси з дорогоцінними каменями.

ЗНАК ЗОДІАКУ ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05)

Вплив Стихії: Земля

Символ: Бик, Буйвол - витривалість і сила

Колір: Синій, синьо-зелений, блакитний, блакитний, бірюза

Щасливі числа: 6, 15, 24, 33, 42

Камінь: смарагд, сапфір, бірюза, гранат, рожевий кварц, аквамарин, яшма, малахіт, аметист, кіаніт.

Телець - це знак завзятості, терпіння, сильної волі і цілеспрямованості. Люди, народжені під цим знаком відрізняються впертістю і наполегливістю в досягненні цілей. "Бачу ціль - перешкод не бачу!" - це дивіз Тельців, який допомагає їм у всіх життєвих ситуаціях. Саме завдяки своїй наполегливості Тельці - найбагатший Знак Зодіаку, так як вони, як ніхто інший, вміють накопичувати капітал. Гроші і Тельці - це кращі друзі!

Камені - талісмани і обереги для Знака Зодіаку Тілець. Які камені підходять Тельцям?


Вибираючи камінь - талісман для Тельців астрологи рекомендують в першу чергу звернути увагу на камінь смарагд і сапфір. Саме ці камені відкривають нові грошові потоки для представників даного Знака Зодіаку. На другому місці за значимістю впливу на Тельців знаходяться такі камені як бірюза і аквамарин. Ці камені є символом чистої і безкорисливої ​​любові, вони оберігають шлюби.

Рожевий кварц необхідний Тельцям для нових починань та натхнення. Людям творчих професій рожевий кварц просто необхідний, так як він їм допомагає розкривати таланти, ораторські здібності, дарує нові ідеї для творчості.

Гранат - це камінь пристрасті і бажання для Тельців. Цей чарівний Мінералл стане магічним ключем, що відкриє чарівний "Ящик Пандори", повний вулканічної пристрасті, сексуальності і темпераменту. Гранат поверне колишню пристрасть у відносини, розкриє таємні бажання і подарує новий світ емоцій Тельцям.

Яшма - захищає Тельців від Злих сил, ненависті і заздрості. Це камінь з дуже сильною енергетикою. Яшма просто необхідна Тельцям в дорозі, камінь захистить в далеких поїздках і відрядженнях.

Камінь Тельця за датою народження.


Кожен Знак Зодіаку умовно ділять на три групи, згідно з датами народження (три декади). Для кожної групи астрологи виділили основні камені обереги, що найбільш позитивно впливають на людей, народжених в цей період.

Тельці, народжені в першу декаду (з 21 квітня по 30 квітня) - це романтичні, тонкі натури. Вони дуже талановиті і ранимі. Камені-талісмани Тельців першої декади: бірюза, аквамарин, яшма. Ці камені ще більше будуть розкривати їх творчий потенціал, допоможуть стати відомими, привернуть увагу шанувальників і протилежну стать.

Тельці другої декади (з 1 травня по 10 травня) - це натури практичні, прагматичні. Вони знають чітко, що їм потрібно в цьому житті і з легкістю досягають поставлених цілей. Головне їхнє завдання - не зупинятися на досягнутому, а підкорювати все нові вершини. Камені-талісмани Тельців другої декади: малахіт, гранат, аметист, кіаніт.

Тельці третьої декади (з 11 травня по 20 травня) - це люди з особливою інтуїцією і чуттям. Вони завжди "тримають ніс за вітром", вміють опинятися в потрібний час в потрібному місці. Це люди ідейні, готові за собою вести натовп послідовників. У них хороші ораторські здібності, що дуже допомагає розвивати бізнес-імперії. Це ділові люди, що володіють хорошим смаком. Камені-талісмани Тельців третьої декади: смарагд, сапфір, аквамарин, яшма.

Камінь оберіг для чоловіків Тельців.


Чоловіки Тельці - це дуже прагматичні, цілеспрямовані, впевнені в собі люди, що йдуть по життю з гордо піднятою головою. Вони не відступають перед перешкодами, наполегливо рухаючись до мети. Коштовне каміння для чоловіків Тельців: смарагд, сапфір, яшма, аквамарин. Саме вони додають сил і енергії, аккамуліруют грошові потоки, допомагають в накопиченні фінансів.

Саме ці камені астрологи рекомендують носити в кільцях (перснях) або браслетах. А для фінансової стабільності, камені кладуть в гаманець або портмоне.

Камінь оберіг для жінок Тельців.


Жінки Тельці - жінки з вольовим характером, спокійні, спрямовані, які знають собі "ціну". Вони не звертають уваги на дурних людей, для них вони просто масовка, робоча сила, якій ці фатальні жінки вміло керують. Свої цілі жінки Тельці досягають швидко, завдяки гострому розуму і інтуїції. Вони ніколи не бувають самотні, так як завжди знаходять собі сильного партнера, що я піду з ним нога в ногу. Камені для Женок Тельців: гранат, рожевий кварц, кіаніт, яшма, аметист, малахіт.