РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Каміння, що позбавить від хвороб

Каміння, що позбавить від хвороб

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2021-01-04Перегляди: 3806Коментарі: 0

   Люди з давніх часів вірять в чудодійну силу каменів. Вони оберігають, захищають від нещастя і дарують здоров'я і довголіття. Так які ж камені витягують хвороби, допомагають знайти силу, здоров'я і імунітет?

Камені, які витягають хвороби


   Деякі камені відрізняються вражаючою силою і позитивною енергетикою. Вони не тільки захищають свого власника від впливу чорної магії і невдач. Частина мінералів володіє дивовижною здатністю, яка полягає в витягуванні хвороб. Які ж камені вміють лікувати?

Лазурит


   Цей камінь має цінні лікувальні властивості. Особливо корисний мінерал вагітним жінкам. Він допомагає їм уникнути токсикозу. Інша особливість лазуриту - нормалізація психічного стану жінки, яка чекає на дитину. Також лазурит допомагає швидко позбутися від синців і синців, підвищує імунні ресурси організму, добре справляється із застудою.

Гранат


Інший камінь, який відрізняється здатністю лікувати, - гранат. Він ефективно тонізує і очищає:

• імунну систему;

• судини;

• лімфатичну мережу;

• органи дихання;

• шлунково-кишкового тракту.

   Гранат добре допомагає при регулярних головних болях і повторюваних хворобах горла. Коричнева і жовта різновиди відмінно справляються з алергіями, запорами і різними проблемами шкіри.

Аметист


   Цей мінерал має кілька корисних властивостей. Камінь знімає головний біль, набряклість, втому. Аметист добре допомагає при лікуванні жіночих хвороб. Він ефективно відновлює функціонування печінки, кровоносної системи і легенів. Але найцікавіше, що аметист допомагає повернути гостроту зору. Для цього рекомендується носити сережки з таким каменем. Кулон з аметистом допоможе при тривозі, безсонні. При цьому навіть на ніч його знімати не слід.

Смарагд


   Не менш благотворно на роботі організму позначається смарагд, який позитивно впливає на:

• нирки;

• нервову систему;

• серце;

• легкі.

   Ще смарагд ефективний при лікуванні хвороб очей. Для цього рекомендується настоювати воду на цьому зеленому камені і пити її. Камінь відмінно витягує хвороби шкіри. Досить просто водити їм по тілу. Після таких регулярних процедур шкіра буде красивою, рівною, здоровою.

Онікс


   Дуже потужним за цілющими властивостями мінералом є онікс. Особливо благотворно його носіння позначається на роботі ЦНС. Не дивно, що саме онікс використовують для усунення тривожних розладів, панічних атак і депресій. Цей мінерал допомагає нормалізувати увагу і поліпшити пам'ять. Ще онікс надає омолоджуючий ефект і підвищує лібідо. Що привабливо, мінерал ефективний як для жіночого, так і для чоловічого здоров'я.

Бірюза


   Щоб витягнути хвороби з організму, дуже корисно носити прикраси з бірюзи. Наприклад, намисто і брошки з цього каменю добре впливають на роботу печінки і усувають проблеми шлунково-кишкового тракту. Якщо ж носити кулони або підвіски з бірюзи, то можна привести в порядок судини і стабілізувати функціонування серця. Також самоцвіт надає бадьорості. Він усуває патологічну втому і млявість. Бірюза ліквідує проблеми зі шкірою і сприяє загоєнню ран, подряпин, саден.

Обсидіан


Неймовірно красивий мінерал благородного темного відтінку володіє різними корисними властивостями. У обсидіану є кілька цілющих здібностей.

Цей унікальний камінь:

• допомагає усунути депресивні стани;

• загоює рани на шкірі;

• лікує виразки і ерозії;

• нормалізує роботу нервової системи.

Також обсидіан носять, щоб зміцнити ендокринну та імунну системи.