РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Тайське срібло. Срібні прикраси з Тайланду

Тайське срібло. Срібні прикраси з Тайланду

Автор: viktoriaКатегорія: Все про сріблоДата створення: 2019-08-03Перегляди: 12446Коментарі: 0

Що таке тайське срібло? Срібні прикраси з Таїланду. Срібло 925 проби з камінням.

Срібло з Таїланду. Ювелірні прикраси з срібла зроблені в Таїланді.


   Таїланд - це не просто красива туристична країна, відома своїми білими піщаними пляжами і куди щорічно величезними потоками стікаються туристичні річки. Таїланд - це держава, розташована на південному заході півострова Індокитай. Його столиця Бангкок є не тільки туристичною меккою, а й батьківщиною ювелірного мистецтва.

   На території Таїланду знаходиться дуже велика кількість запасів срібла і дорогоцінних каменів, що в єдності привели до розвитку ювелірного бізнесу. З давніх часів тайське срібло дуже високо цінується своєю якістю, а прикраси зі срібла з дорогоцінними каменями подорожують з Таїланду за всіма світовими ювелірним бутіках.

   Розвиток ювелірного виробництва в Таїланді почалося в 80-і роки, коли масово почалися розробки срібних копалень. Минуло якихось 30 років і Таїланд став столицею світового ювелірного бізнесу. Якість прикрас зі срібла строго регулюється державою, з цього процентний вміст срібла не опускається нижче за показник 92.7, відповідно ювелірне срібло це чистий стерлінговий сплав 925 проби. Через низькі податків в ювелірній галузі Таїланд не займається пошуком здешевлення виробництва прикрас і все ювелірні вироби мають високу якість і доступну ціну.

Ціна срібних прикрас з Таїланду


   Срібні прикраси з Таїланду - це ювелірні вироби високої якості за доступною ціною. Вартість самого простого колечка або кулона з срібла 925 проби без доповнення дорогоцінними каменями варто в Бангкоку від 2 до 5 доларів, але як правило, туристи на них не звертають ніякої уваги. Найціннішими екземплярами, за якими полюють не тільки туристи але і шанувальники срібла в усьому світі, є срібні прикраси з дорогоцінними каменями. А тут вже величезний як і асортимент прикрас, так і різноманітна ціна. Цінність та й вартість прикраси визначається дорогоцінним каменем, використаним у створенні шедевра. Чим дорожче камінь, а його ціна залежить від чистоти, прозорості, цінності і рідкості каменю, якості та складності огранки, тим дорожче срібну прикрасу з ним. Особливо цінуються срібні прикраси з сапфірами, рубінами, опалами і смарагдами, а також фантазійні ювелірні вироби з використанням різних каменів, які в своєму поєднанні і дарують своїм ювелірного виробу багатий зовнішній вигляд і красу.

 

Чи темніє срібло з Таїланду?


   Як правило срібні прикраси з Таїланду покриті шаром білого золота або родієм, що захищає прикраси від потемніння при носінні. По-цьому відповідь: Ні, не темніє, але тим не менше потрібно дбайливо ставитися до прикрас і знімати при збиранні з використанням хімічних засобів.

Де купити срібло з Таїланду?


   Прикраси з тайського срібла Ви можете придбати, відвідавши це красиву екзотичну країну. Саме в Таїланді можна не тільки поніжитися на білих піщаних пляжах, насолодитися смачними коктейлями і отримати красиву бронзову засмагу. Це країна ювелірного достатку, родовище кращих дорогоцінних каменів і покладів срібла.

  Якщо зараз немає такої можливості відвідати Таїланд, Вам варто завітати до нас в магазин TOPGEMS. У нас представлений найбільший вибір срібних прикрас з Таїланду за дуже доступними цінами. Купити срібло з Таїланду з натуральними каменями в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві та інших містах України можна не покидаючи свій будинок або офіс, зробивши замовлення в магазині дорогоцінних каменів www.topgems.com.ua в будь-який час дня або ночі. Наші менеджери із задоволенням проконсультують, дадуть відповідь на всі питання, допоможуть оформити замовлення.