РусскийРусскийУкраїнськаУкраїнська
Ботсванський Агат - все про камінь: властивості, фото, походження, значення

Ботсванський Агат - все про камінь: властивості, фото, походження, значення

Автор: viktoriaКатегорія: Дата створення: 2020-07-11Перегляди: 12804Коментарі: 0

Що це за камінь Ботсванський Агат? Все про камінь, його походження, відмінні риси, властивості.

Ботсванський Агат: характеристика, родовище, магічні властивості каменю


Ботсвана Агат - агат з характерними смугами іншого кольору.

Знак зодіаку:
Агат особливо тісно пов'язаний зі знаком зодіаку Близнюки, Козеріг, Овен, Стрілець, Діва

Хімічний символ:
SiO2

Хімічний склад:
Агат є діоксидом кремнію і різновидом халцедону, який є членом сімейства кварцових. Він з наукової точки зору класифікований як мікрокристалічний кварц.

Історія походження назви:


 Вважається, що назва «Агат» походить від грецького слова «камінь», який був знайдений тисячі років тому в річці Ахатес на південному заході Сицилії, нині відомої як річка Дірілло.

Назва Ботсвана Агат походить від країни, в якій його добувають.

Магічний вплив Ботсванського Агата


 Агат Ботсванська стимулює коронну чакру і, як кажуть, допомагає дослідженню невідомого. Ботсвана Агат також допомагає власникові досягти стану просвітління. Це дуже позитивний камінь, який допомагає власникові знайти рішення проблеми, а не зупинятися на ньому. Це камінь захисту, м'якості і комфорту.

  Кажуть, що фізично Ботсванський агат лікує захворювання нервової системи і допомагає виводити токсини з організму. Це також може допомогти зменшити депресію і стрес.

Вартість Ботсванського Агата:

 В даний час пропозиція задовольняє попит. В цілому, ціни на Агат, як правило, досить скромні, при цьому велика частина вартості припадає на видобуток каменю, а не на сам камінь. Тільки камені з незвичайними візерунками, кольоровими смугами / смугами коштують дорого.

Родовище каменю:
 Ботсванський Агат видобувається в Південній і Центральній Африці, відомої як Ботсвана.

Властивості Ботсванського Агата:
 Ботсванський Агат має твердість від 6,5 до 7 за шкалою твердості Мооса. Ніяких особливих запобіжних заходів не потрібно, але дбайливе ставлення до каменя вітається, щоб зберегти його дивовижний зовнішній вигляд. Агат Ботсвани представляє собою сіро-коричневий мінерал з білими або рожево-білими круглими або овальними візерунками / смугами. Ціна цих каменів залежить від ваги в каратах і структури смуг. Ботсванські зразки агатів, знайдені з відмінними смугами або незвичайними малюнками, особливо в великих розмірах, природно коштують дорого.


Обробка Ботсванського Агата:
  Немає ніяких відомих способів обробки для Агата Ботсвани. Агати тільки шліфуються, ніяких впливів на камінь не потрібно.

Догляд та очищення:
  Ботсванський агат найкраще чистити за допомогою теплої мильної води і м'якої щітки. Як і у випадку з більшістю дорогоцінних каменів, агат слід зберігати подалі від побутових хімікатів і тривалий вплив надмірного тепла, яке може привести до пошкодження каменю. Щоб уникнути появи подряпин прикраси з агатів Ботсвани повинні зберігатися в коробці з тканинної підкладкою далеко від інших ювелірних виробів.